mercredi 18 décembre 2013

tranches de fromage à la baloise / cheese slices to the Basel

pour 3 personnes

6 tranches de pain de mie , 3 oignons , 6 tranches de fromage gras, 6 têtes de champignons blanchies
3 œufs durs , paprika , cornichons , olives farcies , beurre , une salade :

préparation  15 minutes                                                              cuisson   15 minutes  

Enduisez de beurre une face des tranches de pain ,mettez les au four quelques instants pendant ce temps pelez et émincez finement les oignons et faites les dorez dans une poêle au beurre et déposé une fois dorés sur les tranches de pain ,puis placez dessus une épaisse tranche de fromage (gruyère gouda ou emmental ) ainsi que les têtes de champignons .Faites cuire à four moyen le temps que le fromage soit fondu ,saupoudrez de paprika garnissez de à volonté de rondelles de cornichons ,servez chaud sur un lit de salade décoré de tranches d'œufs  durs et des olives farcies

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3 people


6 slices of bread, 3 onions, 6 slices of cheese fat, 6 heads blanched mushrooms

3 hard boiled eggs, paprika, pickles, stuffed olives, butter, salad:


Preparation 15 minutes                                             Cooking 15 minutes


Rub butter one side of bread slices, put them in the oven a few moments during this time peel and finely chop the onions and gild the butter in a skillet and once deposited gold on the bread slices and place on a thick slice of cheese (gouda or emmental cheese) and mushroom caps. bake in a moderate oven as long as the cheese is melted, sprinkle with paprika garnish as desired slices of pickles, serve hot on a bed of salad decorated sliced ​​boiled eggs and stuffed olives

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